Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Unicorn Latte (8)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Unicorn Latte (8)

121.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Капсули Unicorn Latte, компатибилни со Долче Густо, составени од спирулина, кои ја носат оваа оригинална боја од и ѓумбир. Оваа капсула може да се конзумира ладна и топла.