Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Nocciolino/Nutella (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Nocciolino/Nutella (16)

280.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Капсулите Tiziano Bonini Nocciolino произведуваат прекрасен пијалок со вкус на пралина од млеко и лешник. Фантастично ароматично чоколадо со главна состојка млеко, какао и малку кафе.