Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Macaron (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Macaron (16)

269.00 ден (со ДДВ)

000

Љубителите на оваа заоблена торта со марципан ќе го најдат својот омилен вкус во ова лате!