Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Irish Coffee (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Irish Coffee (16)

269.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Ирското кафе е лесен крем, малку горчлив вкус, останува на вас да изберете дали сакате да го придружувате со виски.