Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Јагода и Cheesecake (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Јагода и Cheesecake (16)

269.00 ден (со ДДВ)

000

Капсулите со јагоди од чизкеј, Tiziano Bonini се прекрасен пијалок со вкус на млеко, чизкејк и јагода. Пенлив пијалок со вкус на јагода, главна состојка е млекото и мекиот вкус на чизкејк. Неговата текстура е навистина уникатна.