Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 730 024 до 16:00ч
Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Карамела (16)

Tre Venezie Dolce Gusto® Компатабилни капсули Карамела (16)

280.00 ден (со ДДВ)

Нема на залиха

000

Кафе еспресо со вкус на карамел кое ќе ви понуди малку поинаков вкус од вообичаеното.