Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч

Контактирај нè

Имате прашања?

  Информации

  ЕСПРЕСО КАПСУЛИ ДОО

  ДДВ- Број: MK4038020516544

  Локација

  Јадранска Магистрала ББ, Скопје, Македонија 1000

  Тел: +389 75360333 Тел: +389 70442238 Email: sales@espressocapsuli.mk

  Маркетинг

  Email: marketing@espressocapsuli.mk

  Вработени

  Email: espressocapsuli@gmail.com

  Продажба

  Email: sales@espressocapsuli.mk

  Работно време

  понеделник до петок: 08ч до 16ч сабота: неработен недела: неработен

  Следи не