Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. - Контакт: 075360333 до 16:00ч
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари во Скопје. Контакт телефон: 075 360 333 до 16:00ч

Услови за достава

БЕСПЛАТНА достава за нарачки над 1500 МКД.

Нарачки што изнесуваат 1000-1500 МКД – трошок за достава 100 МКД

Нарачки помали од 1000 МКД – трошок за достава 200 МКД

Скопје: Доставата се врши во наредните 24 часа од денот на креирање на порачката.

Останати градови: Доставата се врши во наредните 1-3 работни дена од денот на креирање на порачката.При кој што нарачката ќе ви биде пратена преку карго со плаќање на достава од ваша страна.

Достава се врши секој работен ден од понеделник до петок 8:00-16:30 часот (освен во празници и неработни денови) до вашиот дом или на вашето работно место, изборот е ваш. Доставата се врши до пред самиот станбен/деловен објект.Доколку нарачката е направена во Петок после 16:00,Сабота,Недела, нарачката секогаш ќе биде доставена во Понеделник.